Onafhankelijk en vooral een eerlijk advies!

Er bestaan heel veel mythes en verhalen rond metaaldetectie. Een groot deel hier van is (en wordt nog steeds) in stand gehouden door de leveranciers. Een metaaldetector is voor veel mensen een onbegrijpelijke roestvrij stalen doos.  Maar deze is wel van levensbelang in het HCCP traject. Als de merk gebonden leveranciers advies geven wordt dit vaak voor waar aangenomen omdat men het niet kan vergelijken met een ander advies. Wij kunnen u volledig onafhankelijk adviseren over uw huidige systemen en het gebruik er van. Tevens krijgt u van ons advies welke aanpassingen of verandering ook echt nodig zijn om aan de standaard te blijven voldoen. 

Ons doel is er voor te zorgen dat u volledig begrijpt wanneer, waar en hoe u de metaaldetectie kan of soms moet toepassen.

Ook bij de aanschaf van weeg en röntgenmachines kunnen wij u een hoop werk uit handen nemen. Wij bespreken met u het project en gaan vervolgens met de leveranciers aan het werk. U krijgt van ons een kant en klare project map, met alle voor en tegens op een rij. Hierna gaan we voor u de offertes aanvragen en alle voorwaarden vergelijken. Ook begeleiden we de producttesten en de eventuele trial periode. Tenslotte kunnen we desgewenst de installatie afnemen na het plaatsen door de fabrikant.

Web
Analytics